Élelmiszeripari gépek

 
   

Főoldal  |  Bemutatkozás  |  Gépek listázása  |  Elérhetőség  |     |  Bolla Műhely KFT

   
   

Bemutatkozás

A cég ügyvezető igazgatója Bolla Zsolt, aki már a 80-as évektől kapcsolatba került az élelmiszeripari gépgyártással és karbantartással. A 90-es évek elején a kft. jogelődje elnyerte a nagy múltú Győri Hűtőipari Vállalat (később Arvit Rt.) teljes körű karbantartását. Ahogy a nagy hűtőipari vállalat termékpalettája és kínálata szélesedett úgy nőtt a kft. kezdetben alig maroknyi szakembergárdája és műszaki felszereltsége. A karbantartáson kívül megjelent az igény az új gépek gyártására és beüzemelésére – valamint a régi gépek felújítására is. Ezzel tovább növekedhetett a Bolla Műhely termék és szolgáltatás palettája, így nyitotta meg a cég kapuit a többi megrendelő felé.

De minthogy semmi sem tökéletes, úgy lehetetlenült el a nagy működési költséggel rendelkező Arvit Rt. helyzete a keletről érkező olcsó mirelit árúval szemben, így cégünk is válságos időket élt át; legnagyobb megrendelőnket és ezzel együtt telephelyünket is elvesztettük.

Tisztában vagyunk vele, hogy mekkora terhet ró az adott vállalkozásokra a szükséges gépek beszerzése – beüzemelése – élelmiszeripari és munkavédelmi szempontból történő megfelelőssége. Többek között azt a célt kívánja honlapunk szolgálni, hogy a vevők és az eladók könnyen egymásra találjanak az élelmiszeripari gépgyártás és kereskedelem szegmensében.

Cégünk gépgyártási tevékenységéről bővebb információt találhat a www.bollamuhely.hu honlapon. Nagyszámú kül és belföldi gépgyártó partnerrel állunk kapcsolatban, így a lehető legrövidebb határidővel vállaljuk gépek legyártását illetve használt vagy új gépberendezések beszerzését a megrendelői igényeknek megfelelően.

Amennyiben nem találja az Önnek megfelelő berendezést, vagy van olyan gépe, melyet eladna, lépjen kapcsolatba velünk!

   
   

Készítette: SIRO Zrt.